Interactieve ANW themabijeenkomst op 12 juni a.s.

 
 
Op woensdag 12 juni a.s. staat de kringledenraad in het teken van ANW. Dit is op het moment een belangrijk onderwerp op de agenda, waar regionaal en landelijk al veel mee gedaan wordt. Op deze avond willen we een stapje verder komen en is de centrale vraag: waar willen we in de toekomst naar toe rond ANW en kunnen we hierover tot consensus en samenwerking komen?’

Als kring zien we graag dat huisartsen samenwerking opzoeken. Hoe goed weten wij als collega’s eigenlijk van elkaar wat de ander drijft? Leila Hopman-Benkaddour en Claire van den Brink-Crans begeleiden deze bijeenkomst. Ga samen met ons op zoektocht naar een toekomst die we allemaal wensen.  

De 12e juni: een interactieve avond over ANW waarin we debatteren hoe we de ANW zorg toekomstbestendig en beHAPbaar kunnen maken. Of u nu praktijkhouder, waarnemer, HIDHA, HID of AIOS bent, iedereen is welkom! We vragen u tijdens deze avond om u op actieve manier te verplaatsen in elkaars standpunten. We werken samen met Onze Huisartsen, Huisartsen Gelderse Vallei en CHV Gelders Rivierenland aan deze bijeenkomst. We zien uit naar een enerverende avond en ontmoeten u graag de 12e juni!

Meld u hier aan huisartsenkringdegelderserivieren@lhv.nl 

Praktische informatie

Datum:               woensdag 12 juni 2019
Tijd:                    20.15-22.00 uur
Plaats:                Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Aanmelden:       huisartsenkringdegelderserivieren@lhv.nl